5 Ocak 2008 Cumartesi

gelinlik moda evleri

Nikah gününe altı ay kala gelinliğinizi yaptırmaya başlayın. Gelinliğinizin başlangıç tarihi nikah gününden ne kadar önce başlanırsa çıkabilecek aksaklıkları gidermek o kadar kolay olur. Modaevleri fazla bir degişiklik istemediginiz taktirde vitrindeki modelleri, sadece ufak tefek rötuşlarla modeli 1 ay gibi kısa bir sürede hazırlayabilir. Yapım dikim aşaması zahmetli oldugundan dahada uzun sürer dört beş prova alınır son prova, son rötüşlar içindir kilo alıp vermenize baglı olarak Gelinliginizde oynamalar olabilir. Eger düğününüze çok az bir zaman kaldıysa butikler sizin için cankurtaran olabilir. Modaevinizi tavsiyeler araştırmalar ve en önemlisi kendinizi rahat ettiğiniz, olumlu elektrik aldığınız modaevine yaptırmaya başlayın, ilk provanızda sizden istenecek olan Sutyen , Ayakkabı , gerekiyorsa Korse, kullanacağınız takı ve aksesuarlarla birlikte getirmenizi isteyecektir. Hepsinin olması gerekiyor, gelinliğin dikilmesinde en önemli etkenler arasındadır. Nedeni iç çamaşırınız da , ayakkabı topuk boyuna göre ayarlanması düğün günü problem çıkmaması gerekmektdir. Unutmayın küçük bir değişiklik gelinliğinizin uygunsuz olmasına sebep olacaktır.

Fikirlerinizi nasıl bir model istediğinizi gelinlikçinize veya asistanı ile fikir alışverişinde bulunup en uygun olanını aranızda konuşup kendinizi gelinlikçinizin maharetli ellerine bırakmalısınız. Unutmayın ki modacınız size yol gösterecektir.Burada dikkat etmeniz gereken gelinliğinizin vücudunuzla bir bütün olmasıdır. Sadece modaya bağlı kalarak seçim yapmak da çok doğru değil. Bu kriterlerin hepsini birbiriyle bağdaştırarak bir seçim yapmak en mantıklısı. model hazırlanırken yapmanız gereken başka bir hususta sade bir nikah töreni için sade az boncuklu ve işlemelerle süslenen modelleri tercih etmeniz. iri yapılıysanız kabarık modellerden kaçının, iki parçalı ,bustiyerli hafif kabarık daha sade işlemeli modelleri tercih ediniz.

Gelin adayları öncelikle aynada kendisine bakıp eksikliklerini ve fazlalıklarına dikkat etmeli fazla kilonuz var ise gelinlikçinizle konuştuktan sonra kendinize düzenli rejim uygulayın.

Hiç yorum yok: